Premium Dog Food Made in Germany

A Happy Dog termékcsaládok

A megfelelő kutyaeledel minden táplálkozási igényhez

Több mint 50 éve szenvedélyesen állítunk elő állateledelt természetes alapanyagokból, kiváló minőségű nyersanyagokból és szigorú minőségellenőrzés mellett. Tudatosan kerüljük a mesterséges színezékek, aromák és tartósítószerek használatát. Természetesen a cukor, a szója és a géntechnológia használata számunkra tabu, receptúráinkat pedig folyamatosan fejlesztjük és optimalizáljuk a legújabb tudományos eredményeknek megfelelően. Az értékes és kiváló minőségű alapanyagok mellett kutyatápjaink legfontosabb összetevője a szeretet.

Kutyáink igényei nagyon különböznek egyénileg. Az életkor és az anyagcsere például jelentősen befolyásolja a tápanyag- és energiaszükségletet. Fiataloktól az idősekig, nyugodtaktól az aktívakig, táplálkozási szempontból érzékeny ínyencek és természetkedvelők számára - nálunk megtalálod a megfelelő eledelt kutyád számára. A fajnak megfelelő és természetes receptúrák mellett a következő szempontok különösen fontosak számunkra:

 • A megfelelő mennyiségű hús – A legjobb minőségű hús és értékes állati fehérjék a legfontosabb összetevői a kedvtelésből tartott állatok eledelének. Száraz eledeleinkben ezért az állati fehérje arnya a teljes fehérje-tartalomhoz viszonyítva elérheti akár a 90%-ot is.

 • Frissesség és természetesség Bajorországból – amennyire lehetséges, a nyersanyagokat Bajorországból szerezzük be.

 • Megfelelő ellátás a kezdetektől – Az egyedülálló és szabadalmaztatott Happy Dog szív alakú tápszemekkel a kölykök már a kezdetektől fogva megkapják, amire szükségük van: a legmagasabb minőségű kölyökkutyatápot, amely könnyen rágható és még könnyebben emészthető, mint a hagyományos tápszemek.

Happy Dog Young 

A tökéletes életkezdésért

A kutya szívéhez a gyomrán keresztül vezet az út - tehát az eledeles tálkán keresztül. A Happy Dog Young termékek a legmagasabb minőséget és gondoskodást nyújtják kölyök és fiatal kutyád számára. A Happy Dog kifejlesztette a 2-fázisú koncepciót, hogy támogassa az életkornak és a szükségleteknek megfelelő növekedést. A kölyökkutya optimális fejlődésének elengedhetetlen feltétele a kiegyensúlyozott és fajnak megfelelő étrend. Mivel a kutyák növekedése 10 kg-os testtömeg (felnőtt súly) feletti fajtáknál eltérő a kölyök- és a fiatal kutya fázisban, a Happy Dog Young termékek receptjei az adott fázis igényeihez igazodnak. A kölyökkutyát ellátjuk mindennel, amire a szervezetének szüksége van - az egészséges növekedéshez, az erős immunrendszerhez, a stabil mozgásszervi rendszerhez és a fényes szőrzethez. A Happy Dog Young termékek a legmagasabb minőséget ötvözik a legnagyobb gondoskodással.

Mit is jelent a 2-fázisú koncepció?

Az első 6 hónap a "fő növekedési szakasz". Ez idő alatt a kölyökkutya nagyon gyorsan növekszik. Fajtától függően a kölyökkutya már eléri a későbbi felnőtt súlyának kb. 75%-át. Az energia és a megfelelő mennyiségű, jó minőségű tápanyagok iránti igény ennek megfelelően nagy ebben az időszakban. További 12-18 hónap telik el, mire a fiatal kutya teljesen kifejlődik. A 2. növekedési szakaszban a fiatal négylábúnak lényegesen több időre van szüksége. A súlygyarapodás lelassul. A növekedési zavarok elkerülése érdekében csökkenteni kell a táplálék energiatartalmát.

A Happy Dog Young további előnyei:

 • egyedi, szív alakú tápszemek, lyukkal a közepén: könnyebben rágható és könnyebben emészthető. A középen lévő lyuk miatt gyorsabban törik, és a nagyobb felület miatt könnyebben emészthető.

 • számos értékes állati fehérjével: finom hús, ízletes hal és vitamindús belsőségek

 • gluténmentes összetevők

Happy Dog Mini – nagy választék a kistestű kutyák számára

Happy Dog Mini, a kistestű, legfeljebb 10 kg-os testtömegű kutyafajtáknak szánt termékcsalád minden egyes darabja a legapróbb részletekre is odafigyelve készül. A Happy Dog Mini termékeket a kistestű kutyusok igényeinek kielégítésére fejlesztettük ki. Természetesen a kis ínyencek pofijára is gondoltunk, ezért vannak: kis tápszemek a kistestű kutyáknak.

Az alábbiak a Happy Dog Mini termékcsalád minden eledelére vonatkoznak:

 • Szuperprémium minőség a legmagasabb igényekhez

 • Egyedi receptek és exkluzív összetevők

 • A kutya napi aktivitásához és egyéni anyagcseréjéhez optimálisan igazodva 

 • minden korosztálynak és igénynek megfelelő ételek


Happy Dog NaturCroq – a hazai ízeket minden négylábú barátunk szereti!

A bajor természet legjobb alapanyagaiból és extra adag hazaszeretettel készítve - ez az, ami kiemeli NaturCroq termékcsaládunkat. Az alapanyagok akár 80%-a helyi gazdaságokból származik: regionális baromfi, helyi marhahús és a régióból származó gabonafélék. Ezeket értékes, bajor gyógynövényekkel, például zöld zabbal, petrezselyemmel és kerti zsázsával gazdagítjuk, hogy természetesen egészséges táplálékot biztosítsunk az élet minden szakaszában. 100%-ban kiegyensúlyozott és fajnak megfelelő

 • A kölyökkutyától az idős kutyáig - mindenki számára van eledel

 • Számos különböző ízváltozatban

 • Rizzsel és egészséges teljes kiőrlésű gabonával

Happy Dog VET

Gyógyhatású kutyaeledel állatorvosi termékajánlás esetén

Kutyádnak egészségügyi problémái vannak, és az állatorvos olyan betegséget diagnosztizált nála, mint például elhízás, táplálékallergia vagy vesebetegség? Akkor kérdezd meg állatorvosodat a kutyádnak megfelelő eledelről. Mivel a táplálkozás jelentősen támogathatja a kutya egészségét, állatorvosi csapatunk a speciális igényekre megoldást nyújtó tápok kifejlesztését tűzte ki célul. VET állateledeleinkkel a leggyakoribb indikációkhoz kínáljuk a megfelelő eledelt. Receptjeinket tapasztalt állatorvosok fejlesztették ki. Így biztosítjuk bundás kedvenced számára az optimális ellátást.

Az alábbi problémák esetén kínál megoldást a Happy Dog valamelyik gyógyhatású eledele:

 • Az emésztőrendszer akut és krónikus betegségei (pl. hasmenés, zsíremésztési zavarok vagy hasnyálmirigy elégtelenség)

 • Ételallergiák és -intoleranciák

 • Bőrbetegségek

 • Vesebetegségek

 • Májbetegségek

 • Elhízás

 • Húgyúti kövek

 • Leishmaniasis

 • Regeneráció és súlygyarapodás (pl. súlyos sérülések után)