Premium Dog Food Made in Germany

Társadalmi felelősségvállalás

A Happy Dog számos kezdeményezés és projekt keretében felelősséget vállal az emberek & állatok érdekében.

Oktatás Afrikáért

Mivel a Rutana/Burundi Általános Iskola bővítése a Happy Dog támogatásával fejeződhetett be, máris támogathatjuk a következő projektet: "Oktatás egy jobb jövőért Afrikában". A szegénység és az erőszak miatt Afrikában mintegy 124 millió gyermek és fiatal nem részesül iskolai oktatásban.

Az SOS Gyermekfalvakkal közösen szeretnénk ellen-intézkedéseket tenni. Az oktatási hatóságokkal, az iskolákkal és a közösségi szervezetekkel együttműködve a gyermekek számára ingyenes hozzáférést kívánunk biztosítani a magas színvonalú oktatáshoz. Mert csak a jó iskolai végzettséggel nyílik meg előttük az út a szakmai életbe. A Happy Dog Sensible Africa és a Mini Africa megvásárlásával te is számos tétel finanszírozását támogathatod:

  • Iskolai és szakképzési költségek
  • Iskolai anyagok beszerzése
  • Az oktatási személyzet fizetése
  • és még sok más

A program célkitűzései az alábbiak:

  • Az újszülöttek biztonságának növelése a kutyás háztartásokban.
  • A várandós vagy újdonsült szülők aggodalmainak és bizonytalanságának csökkentése az oktatás révén.
  • Csökkenteni a család új tagjai miatt leadott kutyák számát.
  • Segíteni a családok harmonikus életét a babával és a kutyával.

Mi teszi egyedivé a "Dogs & Storks" és az azt követő "Dogs & Babies" programot?

Minden összetevője tudományos elemzésen, viselkedés-tudományon és modern állatkiképzésen alapul, és több mint 200 előadóval sikeresen működik Amerikában, Ausztráliában, Ázsiában és Európában. Németországban, Ausztriában és Svájcban a két programot Bina Lunzer, CBST tanúsítvánnyal rendelkező mester koordinálja.

Német Kutyakennel Klub

A VDH hivatalos partnere

A Német Kutyakennel Klub (VDH) a németországi kutyatulajdonosok érdekeit képviselő vezető szervezet - a kutyás élethez, a kutyasporthoz és a kutyatenyésztéshez kapcsolódó minden kérdésben az első helyen állnak. Mi a Happy Dognál szorosan együttműködünk a VDH-val, és elkötelezettségünkkel rendszeresen népszerűsítjük az egyesület kampányait és rendezvényeit. Minden évben június elején van az országos kutyanap. Ezt a napot kutyaklubok, állatorvosi intézmények és számos más szervezet több száz rendezvényével ünnepeljük meg. A VDH hivatalos partnereként a Happy Dog minden évben bőséges mennyiségű termékmintával támogatja a szervezőket kampányaikban, amelyeket minden résztvevőnek ki tudnak osztani.