Premium Dog Food Made in Germany

Happy Dog Termékvilág

A Happy Dog szárazeledel az egészséges, legjobb "Made in Germany" minőségű kutyatápot képviseli. Prémium kutyatápunk különösen kiegyensúlyozott, kiválóan emészthető és kiváló minőségű állati fehérjékben gazdag. Természetes táplálkozási koncepciónknak köszönhetően egyik típusú eledel sem tartalmaz mesterséges színezéket, aromát, tartósítószert vagy hozzáadott cukrot. A természetes és kiváló minőségű alapanyagok kíméletes elkészítése 100%-ban kiegyensúlyozott és kiváló minőségű táplálékot biztosít kutyád számára.

Szűrő termékek
 Cikk megjelenítése
Happy Dog
Soft Snack France
Puha, gabonamentes jutalomfalat, ízletes kacsával
Happy Dog
Soft Snack Africa
Puha, gabonamentes jutalomfalat, afrikai struccal
Happy Dog
Soft Snack Montana
Puha, gabonamentes kényeztető jutalomfalat, tápláló lóhússal
Happy Dog
Soft Snack Mini Neuseeland
Puha, gluténmentes kényeztető jutalomfalat báránnyal, kistestű kutyáknak
Happy Dog
Soft Snack Neuseeland
Puha, gluténmentes kényeztető jutalomfalat, könnyen emészthető báránnyal 
Happy Dog
Soft Snack Ireland
Puha kényeztető jutalomfalat finom lazaccal és nyúllal a bőrért&szőrzetért
Happy Dog
Soft Snack Toscana
Puha, gluténmentes jutalomfalat, ízletes kacsával és lazaccal
Happy Dog
Sensible Pure France
Ízletes kacsa a természettudatos ínyenceknek
Happy Dog
Soft Snack Mini Africa
Puha, gabonamentes jutalomfalat struccal, kistestű kutyáknak
Happy Dog
Sensible Pure Italy
Színtiszta bivaly, ideális érzékeny kutyák számára is
Happy Dog
Sensible Pure Africa
Nedves eledel színtiszta struccból, táplálék-érzékeny ínyenceknek
Happy Dog
Meat Snack Bavaria
Tápláló marhahús Németországból, jutalmazáshoz, kíméletesen szárítva
Happy Dog
Meat Snack North Sea
Németországból származó kacsahús jutalmazáshoz, kíméletesen szárítva
Happy Dog
Sensible Pure Texas
Ízletes pulykahús ínyenceknek
Happy Dog
Meat Snack Black Forest
Németországból származó lóhús jutalmazáshoz, kíméletesen szárítva
Happy Dog
Sensible Neuseeland
Könnyen emészthető recept válogatós, közepes és nagy ínyencek számára
Happy Dog
Sensible Montana
Gabonamentes eledel lóhússal, étel-intolerancia esetén
Happy Dog
Sensible Pure Montana
Tiszta lóhúsból készült eledel, ideális érzékeny kutyák számára
Happy Dog
fit & vital - Medium Adult
Kiegyensúlyozott teljes értékű eledel közepes testű kutyáknak, 25 kg-ig
Happy Dog
Sensible Toscana
Gluténmentes, alacsony zsírtartalmú tengeri hallal és kacsával, ivartalanított kutyáknak
Happy Dog
NaturCroq Lamm & Reis
Könnyen emészthető recept báránnyal és rizzsel, érzékeny kutyák számára
Happy Dog
Sensible Africa
Gabonamentes eledel struccal, a táplálkozási szempontból érzékeny ínyenceknek

Prémium kutyaeledel négylábú barátodnak

Az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás az alapja egy hosszú és aktív kutyaéletnek. Ezért fontos, hogy a megfelelő eledelt válaszd kutyád számára. Akár prémium minőségű száraztápot, akár nedves kutyatápot választasz, mindkét típusú eledel biztosítja kutyád számára az összes fontos tápanyagot, amire szüksége lehet. Gyakran a kutya személyes preferenciája dönti el, hogy száraz eledel vagy prémium nedves eledel kerüljön a tálba. Végső soron az eledel minősége a döntő.

De mi is az a prémium kutyaeledel?

Prémium kutyaeledel alatt olyan kiváló minőségű kutyatápot értünk, amelyet csak a legjobb összetevők felhasználásával, kíméletes gyártási eljárással állítanak elő. Kizárólag természetes alapanyagokat használunk, lehetőleg regionális termesztésből. A kiváló minőségű táplálék másik jellemzője a kutyatáp magas hústartalma. Mind a kiváló minőségű alapanyagaink kiválasztása, mind a kíméletes elkészítés a legmagasabb minőségi előírásoknak megfelelően történik. A legmagasabb minőség iránti elkötelezettségünk kifizetődik, hiszen vásárlóink a Happy Dogot a legjobb kutyatáp márkává tették Németországban.

Szárazeledel kutyáknak

A szárazeledel előnye a kutya számára az, hogy a fogazatát erősíti a tápszemek intenzív harapása és rágása, a fogakat pedig tisztítja a dörzsölés. Ezenkívül a szárazeledel nem romlik meg olyan gyorsan, mint a nedves eledel, és olcsóbb. A kutyának azonban mindig friss vizet kell biztosítani, ha száraztáppal eteted, mivel a száraz eledellel csak kevés nedvességet vesz fel. A prémium szárazeledel nagyon magas energiatartalmú, ezért mindig tartsd be az ajánlott etetési mennyiséget. Ez a kutya méretétől és aktivitásától függően változhat.

Prémium nedves eledel

A nedves kutyaeledel, ahogy a neve is mutatja, sokkal több nedvességet tartalmaz, mint a szárazeledel. Még nedves eledel etetése esetén is mindig biztosítani kell a kutyának egy vizes tálat. Különösen azon kutyák esetében, amelyek hajlamosak túl keveset inni, a nedves eledel etetése előnyös lehet, mivel a nedves eledel magas nedvességtartalma miatt csökken a szükséges vízmennyiség. Ha kutyádat száraz és nedves eledel kombinációjával eteted, akkor vegyes etetést alkalmazol. Például a kutyát reggel száraztáppal, este pedig nedves táppal eteted. A vegyes etetéssel a két etetési módszer előnyei kombinálhatók. Legyen szó nedves eledelről, száraz eledelről vagy vegyes etetésről - ezek az etetési módszerek alapvetően minden felnőtt kutya számára alkalmasak, a kistestűektől a nagytestű fajtákig. Ha kutyádnak különleges igényei vannak a táplálékkal szemben, például mert érzékeny az emésztése, allergiában szenved vagy ételintoleranciája van, akkor a diétás és speciális eledelek jobban megfelelnek neki.

Gabonamentes kutyaeledel zöldségekkel

Táplálkozási koncepciónk szerint a kölyökkutyák, felnőtt vagy idős kutyák számára készült prémium kutyatápok legfontosabb összetevője a hús, például csirke, kacsa, marha vagy bárány. A kiváló minőségű kutyatápok fehérjeforrásaként halat, például lazacot is alkalmatunk. Ezenkívül a Happy Dog kutyatápok a fajtától függően burgonyát vagy rizst tartalmaznak szénhidrátforrásként, valamint zöldségeket. Az ízletes kutyatáp recepteket jótékony gyógynövényekkel finomítjuk. A Happy Dog nedves eledel konzervek, amelyek csak egy állatfaj értékes húsát vagy halat tartalmazzák, ideálisak az érzékeny kutyák számára, akiknek a gabonamentes kutyatápok jobban tolerálhatók. A Happy Dog nedves eledel 100% állati fehérjéből áll, és gabona, szója vagy hozzáadott cukor nélkül készül. Webáruházunkban a Happy Dog kutyatápok teljes választékát kínáljuk számodra. Biztosan megtalálod a megfelelő kutyatápot kedvenced számára!